فروشگاه پروژه اکتیو

فروشگاه جامع پروژه , مقاله , تحقیق , گزارش کارآموزی , جزوه , کتاب , طرح توجیهی و کارآفرینی , نمونه سوالات آزمون کارشناسی ارشد , نمونه سوالات آزمون استخدامی

خریدی آسان و مطمن فروشگاه پایان نامه پروژه اکتیو فروشگاه جامع پایان نامه پروژه مقالات دانشجویی همکاری در فروش فایل

اطلاعیه فروشگاه

توجــه : پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود. به دلیل عدم پشتیبانی بانک ملی از تراکنش کمتر از 5000 تومان برای خرید فایل هایی که کمتر از مبلغ 5000 تومان می باشند از کارت سایر بانک ها اقدام به خرید نمایید.

مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

 مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی نوع فایل : Word   تعداد صفحات : 41   شرح مختصر : نانو تکنولوژی به عنوان تکنولوژی قدرتمند قادر است که سیستم غذایی و کشاورزی را متحول کند .امنیت سیستم غذایی و کشاورزی، درمان بیماری زایی با سیستم توزیع دارو و ابزارهای جدید بیولوژیکی مولکولی و اتمی (سلولی)،ابزارهای جدید برای شناسایی پاتوژن و حفاظت از محیط زیست مثالهای مهمی در رابطه با نانو می باشند. برخی نمونه های اساسی نانو به عنوان تکنو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 15% تخفیف

ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی

ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی نوع فایل : Word تعداد صفحات : 26 صفحه   چکیده : ماشین های بسته بندی تک لوله  برای انجام بسته بندی هایی در اندازه خانواده طراحی شده و برای لفاف بندی  انواع بیسکوئیت های گرد ، مربع یا مستطیل شکل مورد استفاده قرار داده می شود .  بیسکوئیت ها از قسمت قیفک وارد  دستگاه می شوند و دستگاه  تغذیه خودکار به گونه ای عمل می کند که  بیسکویئت های دارای اندازه یکسان به آر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان 2,500 تومان 15% تخفیف

مقاله تولید سرکه از سیب

مقاله تولید سرکه از سیب نوع فایل : Word تعداد صفحات : 19 صفحه   چکیده : مخمر معمولا بصورت طبیعی همراه با مواد اولیه یافت می شود ولی به علت اینکه نوع و خصوصیات مخمره ای طبیعی موجود شناخته شده نیست به جهت انجام یک تخمیر مطمئن مناسب نمی باشند. معمولاً از روشهای شناخته شده مخمر که بطور مصنوعی  به ماده اولیه قند دار تلقیح می گردد استفاده می کنند انتخاب نوع سوش بستگی کاملی به طبیعت ماده اولیه بخصوص نوع ماده قند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان 2,500 تومان 15% تخفیف

نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

نقش فناوری نانو در صنایع غذایی چکیده : نانو تکنولوژی به عنوان تکنولوژی قدرتمند قادر است که سیستم غذایی و کشاورزی را متحول کند .امنیت سیستم غذایی و کشاورزی، درمان بیماری زایی با سیستم توزیع دارو و ابزارهای جدید بیولوژیکی مولکولی و اتمی (سلولی)،ابزارهای جدید برای شناسایی پاتوژن و حفاظت از محیط زیست مثالهای مهمی در رابطه با نانو می باشند. برخی نمونه های اساسی نانو به عنوان تکنولوژی قدرتمند مدرن عبارتند از : تولید،فرآیند و ارسال م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان 6,000 تومان 15% تخفیف

نوشابه

نوشابه چکیده : نوشابه، نوعی نوشیدنی شیرین گازکربنیک دار است که به عنوان نوعی نوشیدنی خنک و معمولاً برای برطرف نمودن تشنگی و یا به همراه غذا، مورد استفاده قرار می گیرد. اغلب نوشابه ها حاوی کافئین هستند. در برخی مناطق به دلیل گاز موجود در نوشابه مثل کالیفرنیا و فلوریدا، به آن سودا (بی کربنات دو سود) می گویند. در اکثر مناطق کانادا، به نوشابه پاپ می گویند. معمولاً پاپ، نوشابه ایست که درون بطری قرار دارد؛ در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 15% تخفیف

روشهای نگهداری مواد غذایی

روشهای نگهداری مواد غذایی چکیده :  خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن آن، ماده غذ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان 5,500 تومان 15% تخفیف
تعداد صفحه(1):